lørdag 14. februar 2009

Mat



Sunn frokost?

Eggs Benedict/Florentine: Spinat, bacon, posjerte egg, holandaise og pyntet med reker og dill. Nesten ikke karbohydrater så jeg er fremdeles i ketose etter nesten to uker. Koster jo litt mer å spise slik mat men er absolutt verdt det hvis kiloene fortsetter og ramle av.

3 kommentarer:

  1. Hvordan lager du posjerte egg? Det så godt ut:-)

    Har du holdt på lenge? Hvor mye har du gått ned?

    SvarSlett
  2. 2,5 cm vann i en kjele, 1-2 sshvit eddik 2ts salt, vannet skal bare syde, knekk eggene forsiktig oppi, 2-3 min til hviten er stiv og ta opp med hullsleiv og server. Oppskriften er hentet fra "Kokeboken Dr.Atkins nye slankerevolusjon" lånt på biblioteket, mange gode lavkarboretter der.

    På mandag er det 2 uker siden vi startet (ikke minsten selvfølgelig), har gått ned 2,5 til nå.

    Lagde forresten ostekake etter oppskriften på bloggen din, nam nam

    SvarSlett
  3. Det hørtes godt ut, takk for tips!!
    Det er så greit å spise masse god mat, og likevel gå ned i vekt:-)

    Godt du likte ostekaken, den er helt super.

    SvarSlett